Waarom een koffiemachine een goede investering is voor uw bedrijf

Een goede, professionele koffiemachine mag niet ontbreken in ieder bedrijf. Zeker als u weet dat meer dan 80 procent van Nederland een goede kop koffie zeer belangrijk vindt om de dag goed te beginnen. Lees deze blog snel verder.

De perfecte koffiemachine

Het is belangrijk dat ieder bedrijf kijkt naar wat voor soort koffie de werknemers drinken. Wat is de behoefte? DEAC biedt koffieconcepten op maat en is gespecialiseerd in volautomaat koffiemachines. DEAC denkt graag met u mee wanneer het gaat om koffie op het werk. We doorlopen samen een checklist om tot de juiste machine te komen. Zo is het gemakkelijker om een keuze te maken. Voor elke situatie is er namelijk een oplossing.

Welke koffiebonen zijn het beste?

Wanneer u het perfecte koffie-apparaat heeft gevonden voor op het werk, zijn ook de bonen nog van belang, die zorgen immers voor de intense smaak. De twee meest gebruikte soorten koffie zijn Aribica en Robusta. De boon van Arabica is groter van formaat en heeft een andere kleur dan de Robusta. Robusta bonen maken over het algemeen meer cafeïne aan dan Arabica bonen. Maar het allergrootste verschil tussen de twee, is de smaak. Smaak is heel persoonlijk. Zo creëert u een lekkere bak koffie, geheel naar eigen wens. Toch zijn Arabica bonen veruit de populairste bonen in Nederland. Deac verkoopt daarom Arabica bonen voor uw koffiemachine in uw bedrijf. Van Organico en Royal Dutch Espresso, tot Twents Koffie, u heeft de keuze tussen veel soorten Arabica bonen die stuk voor stuk een lekker bakje koffie verzorgen.

Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Meer weten over koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/