Voorkom dat tuinafsluitingen en tuinpoorten gaan rotten

Voorkom dat tuinafsluitingen en tuinpoorten gaan rotten. Hoe u dat voor elkaar krijgt? Door een anti-corrosiebehandeling! Om roest te voorkomen, kunnen de sierhekwerken behandeld worden met twee technieken. Zo kunt  u ze thermisch laten verzinken. Hierbij wordt het materiaal ondergedompeld in een bad met gesmolten zing van 450 graden Celsius. Ook kunt u de poorten laten metaliseren. Hierbij wordt een zink-aluminium beschermlaag aangebracht. Op deze manier blijven uw goedkope tuinafsluitingen langer mooi.

Sierhekwerken naar wens laten ontwerpen

Wilt u tuinpoorten kopen? Dan is het raadzaam om een specialist in te schakelen. Zo kunt u namelijk sierhekwerken, tuinpoorten en tuinafsluitingen op maat laten maken. Er kan gekozen worden uit klassieke of moderne poorten en er kunnen natuurlijk ook persoonlijke aanpassingen gedaan worden. Het ontwerp wordt dan gemaakt aan de hand van persoonlijke ideeën en natuurlijk de mogelijkheden. Hierbij moet natuurlijk wel rekening gehouden worden met technische aspecten zoals veiligheid, gewicht, weerstand tegen roest, de fundering en de rigiditeit. Dit ontwerp wordt dan vervolgens uitgetekend met behulp van Autocad, een technisch tekenprogramma. Zo kan alles heel precies uitgetekend worden.

Metalen sierhekwerken, tuinpoorten en tuinafsluitingen

Welke sierhekwerken vindt u het mooist? De keuze is immers bijzonder divers. Er kan gekozen worden voor metalen sierhekwerken op maat, tuinpoorten en andere tuinafsluitingen. Hierbij moet wel altijd rekening gehouden worden met roestbehandeling. U wilt natuurlijk wel voorkomen dat er roest zal ontstaan. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten metalen sierhekwerken. Kies bijvoorbeeld voor de klassieker met of zonder sierpunt. Of ga voor de Art Deco of Cottage stijl. Of vindt u modern mooier? De keuze is geheel aan u. Deze kunnen natuurlijk ook in manueel of geautomatiseerd geplaatst worden. De mogelijkheden zijn eindeloos en de keuze is geheel aan u.