Bloghopper
Image default
Woning en Tuin

Tafelbladen

Tafelbladen kopen bij Woodshape

Hebt u wel een keer alleen maar tafelbladen gekocht? In de meeste gevallen zult u niet snel nieuwe tafelbladen kopen, zonder er een paar leuke poten bij te kopen. Aan een tafelblad zonder poten heeft u, in principe, niet heel veel. Er zijn echter momenten dat u tafelbladen kunt gebruiken. Eén van die situaties is het vervangen van uw oude tafelblad voor een nieuw blad. Op die manier kunt u uw oude tafel weer een nieuwe look geven. Het kan zijn dat u zich irriteert aan de diepe krassen op uw tafel. U hebt een aantal jaar geleden twee mooie tafels gekocht met prachtige tafelbladen. Het nadeel is dat jullie kinderen hebben gekregen de tafelbladen getransformeerd zijn tot levendige kleurplaten, parttime speelplaatsen voor speelgoedauto’s en knutseltafels voor kinderen zonder motorisch gevoel – in het bijzonder natuurlijk de kinderen van de buren. Uw kinderen begrijpen de waarde van een mooi tafelblad en hebben de motorisch ontwikkeling om het blad te besparen. Het resultaat is dat u met twee tafelbladen zit die bekrast en misbruikt zijn door de kinderen. Ze zijn de laatste jaren echter gegroeid en hebben meer verantwoordelijkheden gekregen. Het is daarom tijd om de tafelbaden te vervangen voor mooie, op maat gemaakte, houten tafelbladen van Woodshape. Dit Nederlandse bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van prachtige houten tafels. Ze verkopen onder andere:

  • eettafels
  • salontafels
  • statafels
  • eetkamertafels

Tafels komen in alle vormen en maten en moeten voldoen aan veel eisen. Uw woonkamer, slaapkamer en keuken vragen namelijk allemaal om andere tafels met andere maten en een andere afwerking. Er komen veel termen op u af, maar u zult het ongetwijfeld herkennen. In sommige gevallen vindt u de ideale tafel, hij heeft een mooie afwerking en is van het juiste materiaal. De houten tafel is echter een paar centimeter te lang. Bij de meeste zaken kunt u deze ‘droomtafel’ direct uit uw hoofd zetten. Hij is te groot en ze worden niet in kleinere formaten gemaakt. U moet genoegen nemen met deze respons.

Online tafelbladen bestellen

Gelukkig zijn er nog speciaalzaken die de tafel met veel plezier voor u op maat maken. Woodshape is een bedrijf dat tafels op maat maakt voor zijn klanten. Zonder problemen ontwikkelen ze alle tafels en tafelbladen uit het assortiment op een andere manier, zodat u de beste afmetingen hebt voor uw woonkamer of eetkamer. Alles wat dit bedrijf doet is vakwerk. U kunt dit vakwerk zelfs van dichtbij bekijken in de werkplaats van Woodshape. De medewerkers zijn hier dagelijks bezig met de nieuwste tafels en tafelbladen. U kunt hier, zonder problemen, een kijkje nemen met u kinderen. Jullie zullen dan zelfs een rondleiding krijgen door de werkplaats. Prachtig voor de kleine kinderen. Ze leren op die manier om kwaliteit te waarderen. Ze zien de moeite die de medewerkers door voor mooie tafelbladen. Ik kan daar ontzettend van genieten.  Wij hebben namelijk zelf een aantal weken tafelbladen laten ontwikkelen door Woodshape. We liepen al een tijdje tegen het bovenstaande probleem. Na een aantal jaar van intensief gebruik waren de bladen van onze tafels op. Er zaten krassen in de bovenlaag en de strepen van viltstift kregen we ook niet helemaal weg. Het is iets dat je moet accepteren met spelende kinderen. Het is onmogelijk om er altijd bovenop te zitten. Nadat we onze tafels al op maat hadden laten maken door Woodshape werd het tijd om ze in te schakelen voor de tafelbladen. Ik belde ze op via het nummer voor de klantenservice. Via dit nummer zijn ze elke werkdag tebereiken van 08:00 tot 16:00. Hierdoor garanderen ze een bepaalde service en kwaliteit. Ik kan dat ontzettend waarderen; die persoonlijke touch. Ik gaf direct de maten van onze huidige tafels door en vertelde ze welk ontwerp ik graag terug zou willen hebben. Het voordeel van een nieuw tafelblad is de mogelijkheid om te vernieuwen. U kunt namelijk met een simpele ingreep weer een compleet nieuwe tafel krijgen. U bent niet zoveel geld kwijt als u bent voor een complete tafel van hout. Maar, u hebt wel het voordeel van een nieuwe tafel.

Overtuigd van de kracht van Woodshape?

Bent u ook overtuigd van de kracht van een nieuw tafelblad. Neem dan vandaag nog contact op met Woodshape. Elke werkdag zijn ze te bereiken tijdens de kantooruren. U kunt dan direct uw wensen bespreken met een specialist van het bedrijf. Hij kan u vertellen wat de mogelijkheden zijn voor uw tafel. U kunt natuurlijk ook eerst het aanbod bekijken op de website van Woodshape. Op dit digitale platform staan tientallen tafels en tafelbladen van de hoogste kwaliteit – en allemaal van hout. Het hout is altijd van topkwaliteit. Dit is één van de garanties van dit bedrijf. De andere voordelen van Woodshape:

  • op maat gemaakt
  • thuis afgeleverd
  • vakwerk volgens de laatste trends
  • lange levensduur

U kunt via de website snel en gemakkelijk een bestelling plaatsen. Door het betalingssysteem van iDeal heeft u daarnaast de garantie dat u vertrouwd en veilig bankiert. Het andere voordeel is dat u slechts 30% hoeft te betalen bij uw bestelling. De rest van het bedrag betaalt u pas nadat het tafelblad helemaal naar uw wens is. De site toont daarnaast veel positieve recensies. Het geeft mij de bevestiging dat ik niet de enige positieveiling ben. Woodshape verkoopt veel tafelbladen en heeft veel tevreden klanten. Bent u de volgende? Twijfel niet langer en koop dat nieuwe blad voor uw tafel op www.woodshape.nl.

http://www.woodshape.nl/houten-tafelbladen-op-maat.html