Bloghopper
Image default
Gezondheid

Suikervrije kauwgom en yoghurtjes van Weight Care zijn lekkerrrrrrrr!!!!

Ik begrijp niet dat mensen kunnen zweren bij die verschrikkelijke shakes van Weight Care. Het zit boordevol calorieen van een complete maaltijd maar het vult gewoon niet. Ik blijf naderhand trek houden maar als ik dan iets extra’s tot mij neem, is dit alweer ‘te veel’ omdat ik zojuist de aanbevolen hoeveelheid suikers, vetten en weet ik het niet allemaal al naar binnen heb gewerkt met 1 shake. Wat ik overigens dan wel weer lekker vind van Weight Care zijn de maaltijddrink yoghurts en de kaugom! Ik ben nu dus bezig met mijn eigen manier van afvallen en dat gaat perfect met deze yoghurtjes! Ze zijn ook zeker niet duur en meer dan de moeite waard! Je kan ze overigens overall wel kopen, maar ik koop ze altijd bij de koopjesdrogisterij online. Daar zijn ze en stuk goedkoper dan bij andere online drogisterijen.

 

Groetjes Valerie 🙂

http://www.koopjesdrogisterij.nl