Bloghopper
Image default
Tweewielers

Stella fietsen heeft alles in het assortiment

Stella Nantes Trike

Elektrisch fietsen op een stabiele driewieler doe je op de Stella Nantes Trike. Ook voor mensen die beter stabiel fietsen op een trike is het van belang om gebruik te kunnen maken van trapondersteuning om zo beter met de omstandigheden om te kunnen gaan. Naast de voordelen die een driewieler van nature al biedt, zijn er ook flink wat voordelen aan deze fiets toe te schrijven dankzij de fiets met elektrische ondersteuning. Dit maakt het interessant om te bekijken welke unieke pluspunten ervoor zorgen dat je deze fiets moet aanschaffen. Dat zijn er namelijk veel meer dan je dacht.

Steviger dan ooit

Met de elektrische fiets van Stella kan sneller dan ooit gereden worden. Ook het frame is hierop aangepast. Dat is steviger dan ooit. Dat is gedaan door naar de vorm van het frame te kijken. De fabrikant heeft er daarmee voor gezorgd dat de constructie een flink stuk steviger is geworden. Het belangrijkste voordeel hiervan is natuurlijk dat het fietsen veilig is. Wanneer de veiligheid gegarandeerd is, dan is ook het fietsplezier direct een flink stuk groter. Safety+ is het systeem dat gebruikt wordt in dit opzicht. Dit pluspunt is natuurlijk niet te onderschatten. Weeg dit dus ook altijd mee bij je keuze.

Stabiliteit gegarandeerd

Fietsen op een elektrische driewieler als de Stella Nantes Trike wordt gedaan vanwege de verhoogde mate van stabiliteit. In het geval van deze e-bike gaat dat zelfs nog iets verder dan bij andere fietsen met drie wielen. Het aanbrengen van het derde wiel is hier natuurlijk altijd de belangrijkste reden voor, maar in dit geval speelt de eerdergenoemde vorm en constructie hier ook een zeer belangrijke rol in. Vanwege de ondersteuning die door de motor wordt gegeven is dit ook van flink belang. Daarmee ben je extra zeker wanneer je de weg op gaat.

Makkelijker op en af

De lage instap van de Stella Nantes Trike zorgt er ook nog eens voor dat het veel gemakkelijker is om op en af te stappen op deze e-bike. Daarbij komt ook dat bij stilstand direct de voet aan de grond te brengen is. De instap is op zogenaamde stoeprandhoogte. Ook in dit geval geldt natuurlijk dat veiligheid wel voorop heeft gestaan bij het ontwikkelen van deze e-bike. Daar is dan ook veel van terug te zien in het uiteindelijke resultaat zoals dat door de fabrikant is neergezet. Je kunt hier veel plezier van hebben als fietsliefhebber.

Gerelateerde artikelen

Vijfdaagse fietsvakantie in het Noorden van Overijssel