Bloghopper
Image default
Auto’s en Motoren

Skoda Octavia lease

goedkope lease auto en goedkope auto leasen

Hebt u bij het zien van de reclames voor de Skoda Octavia wel eens zoiets gehad van: ”daar zou ik zelf wel in willen rijden!” dan is er goed nieuws. Een Skoda lease is een van de vele mogelijkheden bij Autoleasecentrale. Bij ons kunt u kiezen tussen elf verschillende Skoda modellen. Een Skoda Octavia lease is bij ons al mogelijk vanaf 343 euro.

Wanneer u gebruik maakt van een Skoda lease deelt u, misschien wel zonder het te weten, in een stukje Europese autogeschiedenis. De eerste tweecilinderauto die door de oprichters van Skoda op de markt werd gebracht rolde in de oertijd van de auto-industrie van de band, namelijk in 1905. Skoda heeft als slogan ”Simply clever”, waaruit duidelijk blijkt dat het bedrijfsauto’s maakt zonder pretenties. Degelijkheid en gebruikersgemak staan voorop.

De tweede verzie van de Skoda Octavia kwam in 1996 op de markt. De Belgische ontwerper Dirk van Braeckel was verantwoordelijk voor het design van het model. Eerder al, eind jaren ’50 was er een Octavia op de markt gebracht, maar deze werd in 1971 uit productie gehaald. De Skoda Octavia staat momenteel bekend als een eigentijdse gezinsauto en een groot laadvermogen. Zodoende is de Skoda Octavia zeer bruikbaar voor de ondernemer die de auto ook eventueel prive wil gebruiken. De Skoda Octavia is een auto uit de compacte moddenklasse en is daarmee iets groter dan de Skoda Fabia.

Nieuwe generaties van de Octavia

Sinds de hernieuwde introductie van de Octavia hebben de ontwerpers natuurlijk niet stil gezeten. Inmiddels is er een derde generatie op de markt waarbij de neus en de koplampen iets opvallender zijn. In de derde generatie zijn twee verschillende versier ontworpen zodat Skodarijders kunnen kiezen tussen een vijfdeurs hatchback variant of een stationwagon.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u kijken op de website van Autoleasecentrale 

http://www.autoleasecentrale.nl