Bloghopper
Image default
Marketing

Site voor zakelijke fotografie rendeert!

Bedrijfsfotografie

De fotostudio van Fotograaf Vincent Hartman Fotografie startte begin jaren negentig in Zwolle. Hoewel de start lag in het fotograferen voor reclame en communicatiebureau’s heeft het bedrijf zich in de beginjaren hoofdzakelijk gericht op de particuliere opdrachtgever. Bij de herstart in 2009 lag de focus met name op fotografie voor zakelijke doeleinden. Begin 2014 is er onder de nieuwe handelsnaam STUDIOVHF een website gelanceerd die zich uitsluitend op deze doelgroep richt en deze heeft inmiddels een aantal nieuwe relaties opgeleverd.

Interieurfotografie

Een belangrijke tak van STUDIOVHF is het fotograferen van interieurs door heel Nederland. Eigenlijk niet verwonderlijk, daar Fotograaf Vincent Hartman al in het vroege ‘hobby-stadium’ van de fotografie zich veel bezighield met architectuur en landschapsfotografie, een uitstekende leerschool voor interieurfotografie. Desalniettemin heeft het nog jaren geduurd voordat dit een belangrijk onderdeel werd van de huidige bedrijfsactiviteiten. Een ‘uitstapje’ van een groot aantal jaren in de kantoorinrichting, veelvuldige contacten met de A&D (architects and designers) en D&B (design and build) community in Londen, hebben daar vast invloed op gehad.

Inmiddels is STUDIOVHF uitgegroeid tot toonaangevende aanbieder voor interieurfotografie in Nederland. Opdrachtgevers zijn interieurbouwers, architecten, afbouwbedrijven en (kantoor) inrichters. De nieuwe website heeft inmiddels een leuke nieuwe relatie opgeleverd op het gebied van akoustische plafonds.

Productfotografie

De tak productfotografie begint zich zo langzamerhand ook goed te ontwikkelen. De recent verbouwde fotostudio bij Zwolle is geschikt voor het fotograferen van kleine producten zoals onderdelen, electronica, sieraden, flessen en kleding tot middelgrote producten zoals stoelen, gereedschappen en machines. Naarmate het aantal opdrachten stijgt neemt ook de kwaliteit en de expertise van de studio toe. Recentelijk is fotograaf Iris Hartman toegevoegd als specialist op het gebied van productfotografie.

Marketing en Communicatie

De nieuwe website van Fotograaf Zwolle draagt goed bij aan de verdere ontwikkeling en groei als veelzijdig fotografisch dienstverlener. Inmiddels is ook de site van de particuliere tak van Vincent Hartman Fotografie op de schop genomen en volledig opnieuw ontworpen. Blogsites als deze helpen enorm bij het in stand houden van onze posities in de zoekresultaten.

https://www.studiovhf.com/blog/2019/9/5/studiovhf-20