Bloghopper
Image default
Beauty en verzorging

Rimpels

Helaas is de fontein van de eeuwige jeugd nog steeds niet ontdekt, wat betekend dat iedereen er aan moet geloven dat ze ouder worden. De huid verslapt en men krijgt rimpels. Er bestaat een groot aanbod aan crèmes die allemaal claimen je weer een 20 jarige huid te geven, maar helaas is dit bij een groot deel van deze producten een valse belofte. Er zijn gelukkig wel een aantal andere cosmetische oplossingen die wel werken.

De meeste bekende is een chirurgische ingreep deze kan heel effectief de huid strak trekken maar heeft als groot nadeel dat er littekens achter kunnen blijven en de behandeling erg veel tijd eist. Daarnaast is ook deze behandeling erg duur in vergelijk met wat je er voor terugkrijgt.

Een andere manier is een Rimpelbehandeling met injectables. Dit type van behandeling wordt ook wel een liquid facelift behandeling genoemd. Vaak wordt de stof Botox gebruikt, al zijn er ook andere fillers en spierontspanners. Fillers zijn niet permanente gels op basis van hyaluronzuur of calcium. Dit zijn natuurlijke stoffen die normaal ook in je lichaam voorkomen, dit beperkt dus de kans op bijwerkingen.

Rimpelbehandeling met injectables is een effectieve behandeling die in 10 minuten klaar kan zijn met een bijna direct zichtbaar resultaat. Daarnaarst is deze vorm van behandeling een stuk veiliger dan een chirurgische ingreep.

De Rimpelbehandeling kan op overal in het gezicht worden toegepast, en heeft een aantal mogelijke effecten zoals huidverbetering, lipverjonging (voor sensuele volle lippen), contourverbetering (bijvoorbeeld een strakkere kaaklijn) en rimpelbestrijding. Ook is het mogelijk om met injectables een fronsrimpel verwijderen.

Een fronsrimpel kan ontstaan door het aanspannen van spiertjes in de wenkbrouwen, dit verschijnsel veroorzaakt dat er rimpels ontstaan tussen de wenkbrauwen die je een boze of strenge uitdrukking kunnen geven. Vaak kan het ook nog eens hoofdpijnklachten veroorzaken die door een juiste behandeling weer verminderd kunnen worden.

Injectables helpen jou er dus gemakkelijk en snel weer jong uit te zien. Daarnaast scheelt het aardig in de kosten omdat je niet meer zo veel geld aan dure crèmes hoeft uit te geven.

http://injectableklinieken.nl/