Bloghopper
Image default
Aanbiedingen

Redactionele Fotografie

Redactionele fotografie is het creeren van beeldmateriaal ter visuele ondersteuning in een tijdschrift magazine of krant. Veelal onder tijdsdruk moet een technisch en creatief hoogstaande foto gemaakt worden in zeer wisselende omstandigheden. Goede voorbereiding en uiitgebreide nervaring zijn hierbij van groot belang.

De fotograaf van Vincent Hartman Fotografie uit de regio Zwolle – Raalte, verzorgt het fotowerk voor diverse lokale magazines en een aantal landelijke vakbladen, in opdracht van reclamebureau’s, communicatie bureau’s, gemeente(s) en de Provincie Overijssel. De veelzijdigheid van deze reclamefotograaf maken hem tot een betrouwbare partner die inzetbaar is voor de moeilijkste klussen. Dit kan een zakelijk portret zijn, meer ook geensceneerde reclamefotografie waarbij het beeld een illustratie vormt voor bij het artikel. 

Lokaal zijn de foto’s van Vincent Hartman ondermeer te zien in de Roalter Wind, Hoezo Heino en veel gelegenheidskranten en magazines. Landelijk werkt de fotograaf o.a. voor de ANWB, Uneto-VNI en de Ondernemerspers. Ook werkt de fotograaf veel in de argrarische sector. 

Naast redactionele fotografie uit de veelzijdigheid van de fotograaf zich in studiofotografie in de fotostudio in het Sallandse Heino. De fotostudio is goed toegerust voor o.a. productfotografie en portretfotografieOp lokatie verzorgt de fotograaf de fotografie voor interieurbouwers, projectinrichters en interieur architecten. In tegenstelling tot redactionele fotografie heeft de fotograaf bij interieurfotografie alle tijd om het onderwerp in beeld te brengen. De tijdsdruk mag dan laag zijn, de technische uitdaging is des te hoger. 

Wij nodigen u uit om ons uitgebreide portfolio te bekijken op de website

 

https://www.studiovhf.com/redactionele-fotografie/