Bloghopper
Image default
Woning en Tuin

Picknicktafel: ideaal voor het hele gezin!

Vorig jaar hebben wij de tuin grondig aangepast. De kinderen gaan nu naar school en nemen vaak vriendjes en vriendinnetjes mee naar huis. Wanneer het mooi weer is, is het fijn dat ze lekker buiten kunnen spelen. Aangezien wij aan een drukke weg wonen, vinden wij het niet veilig dat ze alleen naar het speelveldje fietsen of lopen. Nu hebben we zelf leuke speelattributen en een mooie, grote picknicktafel in tuin geplaatst.

 

Toen we bezig waren met de inrichting van de tuin, hebben we direct rekening gehouden met een picknicktafel. Op internet zagen we dat Jaap de Vries in Ermelo prachtige tafels in diverse maten en soorten verkoopt. We hebben contact opgenomen en hebben een bezoek gebracht.

 

Een mooie, grote picknicktafel is al jaren een grote wens. Zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen, zijn we buiten te vinden. Heerlijk in de tuin ontbijten, een kopje koffie drinken, borrelen met familie en vrienden of genieten van een barbecue. Voor de kinderen is de picknicktafel ideaal. Gezellig met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen ze urenlang bij aan tafel spelen. Niets is mooier om de kinderen gezellig en vrolijk aan de picknicktafel te zien zitten.

 

Het hele jaar door laten wij de picknicktafel buiten staan. Het hout is stevig en goed beschermd tegen alle weersinvloeden. Ze hebben weinig onderhoud nodig. Wij zijn erg blij met onze picknicktafel!

http://www.jaapdevriesermelo.nl/tag/picknicktafel/