Ontwikkel jezelf als autotechnicus met een cursus autotechniek

De automotive sector groeit in rap tempo. Automonteurs en garagehouders kunnen het niet meer bijhouden. Dit zorgt voor minder omzet en minder tevreden klanten. Iedereen die een garage werkt, dient te helpen bij het behalen van omzetdoelstellingen. Volg bijvoorbeeld een cursus autotechniek of een studie autotechniek.

Een studie autotechniek

Wees klaar voor de nieuwe klant. Je hebt zelf inspraak in wat jij wil leren. Maar wat zijn precies de opties? Er zijn veel automotive studies. Van elektronica tot airco en van een technisch opleidingsplan tot een commercieel opleidingsplan. Heb je meer interesse in diesel of benzine brandstofsystemen? Met een studie autotechniek kun je verschillende kanten op. Nieuwe technieken en concepten volgen elkaar namelijk in rap tempo op. Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen!

Inspecteren, repareren en onderhouden

Door de ontwikkelingen in de automotive branche is het erg lastig om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken. Om je positie op de arbeidsmarkt te verstevigen, is leren erg belangrijk. Het volgen van een cursus is erg slim. Kies je voor een cursus op maat? Dan ben je verzekerd van leerstof die je nog niet wist. Wanneer je je gaat verdiepen in verschillende automotive studies kom je er al snel achter dat er veel keuze is. Van online oefeningen tot een op maat gemaakt opleidingsplan met praktijkoefeningen.

Techniek voor niet-technici

Ben jij werkzaam in de automotive sector en wil je jouw technische kennis bijspijkeren of nieuwe kennis opdoen? Dan is een automotive studie iets voor jou. Maar ook wanneer je werkzaam bent in de automotive sector met een niet-technische functie is een automotive studie erg handig. Opleidingen zijn er namelijk voor iedereen; voor bijvoorbeeld receptionistes, telefonistes, verkopers en magazijnmedewerkers. Een opleidingsplan voor niet-technici is een speciale opleiding voor mensen die werkzaam zijn in de automotive branche, maar geen technische taken uitvoeren. Het hebben van basiskennis van autotechniek is een minimale vereiste als je in deze branche werkt. Zo kunnen zij met technische kennis klanten net wat meer vertellen en een goed advies geven. Zo kunnen niet-technici toch goed meedraaien in een technisch bedrijf en zullen processen beter verlopen. Een automotive opleiding hoeft dus niet altijd heel technisch te zijn. Commerciële mensen zijn evengoed hard nodig en dragen met de juiste kennis bij aan een goede omzet.   Bij Automotive Academy ben je altijd aan het goede adres. Benieuwd? Bekijk dan het complete aanbod automotive studies.

https://automotiveacademy.nl/