Bloghopper
Image default
Financieel

Ondernemingsplan uitbesteden

De startende ondernemer en het ondernemingsplan

De startende ondernemer heeft behoefte aan een ondernemingsplan inclusief de financiele paragraaf als hij een financieringsaanvraag wil indienen bij de bank, Qredits, investeerder of de crowdfunder. Het is echter niet alleen voor de inzichtelijkheid van de financier maar ook belangrijk voor de starter zelf: hij kent zijn markt, zijn directe of indirecte concurrenten, de sterktes en zwaktes van zijn onderneming intern en de mogelijkheden en bedreigingen extern.

Het Ondernemingsplan door een kantoor laten schrijven

Natuurlijk heeft de startende ondernemer het druk genoeg voor alle voorbereidingen zoals een zakelijke rekening openen, KVK-bezoeken, acquisitie verrichten, bezoeken van leveranciers etc. Er kan dan weinig tijd zijn om onderzoek te verrichten of er is te weinig financiele know how om het financiele hoofdstuk uit te werken. Dit hoeft geen probleem te zijn, het bedrijfsplan kan ook uitbesteed worden.

Wij van www.bedrijfsplan-schrijven.nl bieden dit als kleinschalig gespecialiseerd kantoor voor de startende ondernemer. Wij hebben reeds 14 jaar ervaring met het schrijven van ondernemingsplannen op maat volgens eisen van financiers. Hierdoor hebben wij een succespercentage van boven de 90%.

Naast de marktverkenning, SWOT-analyse, concurrentie- analyse, confrontatiematrix en balansen, exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen verstrekken wij ook advies gedurende het traject. In het plan worden de geprognosticeerde omzetten verkregen aan de hand van statistieken zodat voor de financier duidelijk is dat deze begrotingen haalbaar zijn. Zodoende behalen we op elk punt een hoge score, wat binnen bankierskringen de kans op default wordt genoemd.

Startersbegeleiding

Als er geen spaartegoeden zijn om in te zetten als dekking bij financiering dan is het nog steeds mogelijk om het business plan in te dienen bij microkrediet-instelling Qredits, gespecialiseerde financieringskantoren of private investeerders. Wij als enig kantoor bieden volledige begeleiding richting financiering voor de startende ondernemer.

Van elke financieringspartij in de markt kennen wij de eisen en hoe zij het business plan graag willen zien. Ook voor de bestemming makelaars schrijven wij ondernemingsplannen met een 100% score. Met ons bedrijfsplan kan altijd het gewilde object worden gehuurd of gekocht.

Advies

Wij verstrekken ook fiscaal en bedrijfsadvies zodat de ondernemer de juiste tools en kennis verkrijgt om verder te gaan. Hierdoor kan de ondernemer makkelijk de informatie ordenen welke hij nog te verwerken krijgt en hoeft hij of zij niet alles op te zoeken. Deze gewonnen tijd kan gebruikt worden om te ondernemen. Maak gebruik van onze expertise en netwerk en contacteer ons meteen.

 

https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl