Omstandigheden waar je libido door wordt bepaald

Bloghopper

Het is volgens mij belangrijk om te beseffen dat de sterkte van het libido afhankelijk is van vele omstandigheden.

Je gezondheid. De hoeveelheid stress in je leven en hoe je zelf in je vel zit en hoe het gaat in je relatie. Als daar iets niet helemaal goed zit dan is het logisch dat het in het liefdesleven allemaal wat minder kan gaan.

Het lijkt mij dat dit voor mannen een iets grote probleem is dan voor vrouwen. Als het effe wat minder gaat kunnen vrouwen toch makkelijker doen alsof, iets wat voor mannen toch een stuk moeilijker is.

Ik vind het gebruik van middelen om de libido te verhogen voor mannen daar een prima uitkomst voor. Vaak is het afnemen van de libido iets wat voor voorbijgaande aard is, en het gebruik van medicijnen en middeltjes is een goede manier om in de tussentijd het liefdesleven gewoon op peil te houden. Je word een stuk minder onzeker als je weet dat er een oplossing is.

Mij man en ik zijn al 10 jaar erg gelukkig met elkaar. We zijn ook erg verliefd op elkaar, als we thuis komen geven we elkaar altijd een kus. We sms’en elkaar ook regelmatig vanaf elkaars werk over intieme dingen. Waar we zin in hebben als we eindelijk tijd hebben om samen van elkaar te genieten. Onze libido is bij beide goed. Maar hoe zou het zijn als we libido verhogende middelen zouden gebruiken? Is dat vreemd? Is dat onnodig? Na 10 jaar huwelijk houden we nog steeds van uitproberen dus waarom geen libido verhogende middelen uitproberen? Misschien over nog eens 10 jaar huwelijk zijn die middelen pas nodig! Maar ik zou er best wel voor open staan om het een keer uit te proberen om te zien of zulke middelen nou echt werken. Ik ga eens op onderzoek om te kijken wat voor middelen er allemaal zijn.

http://www.libidoverhogen.nl/