Bloghopper
Image default
Bedrijven

Meubels van pallets?

Ja, het klinkt misschien raar maar het wordt steeds populairder. Veel mensen beginnen te kijken voor meubels die van pallets zijn gemaakt. Voor de mensen die er niet bekend mee zijn, een pallet is eigenlijk een plateau dat in de transports- en opslagsector enorm veel wordt gebruikt. Je hebt ontzettend veel soorten en maten pallets. De meest gebruikte en daarmee ook bekendste pallet is de Europallet. Deze pallets hebben een afmetingen van 80 centimeter bij 120 centimeter en zijn buiten hun ‘normale’ functie dus ook uiterst geschikt voor andere doeleinden zoals het maken van unieke meubels zoals een pallet bed of pallet bank.

 

Het gebruik van pallets in huis

Het gebruik van pallethout bij de inrichting van een woning is een mooie en bijzondere toevoeging in je huis. Pallets worden niet meer alleen gebruikt voor het verplaatsen van grote groepen producten. Vandaag de dag zijn onderdelen of zelfs hele pallets terug te vinden in de woonkamer, bijvoorbeeld bij de klok, boekenkast, bank, bijzettafel of stoel. In de eetkamer zijn de pallets terug te vinden in de eettafel en wederom de stoelen. In slaapkamer ziet men pallets terugkomen in het bureau, de kapstok en het bed. Een pallet bed is een populaire trend aan het worden.

 

Wat zijn de voordelen?

Meubels die van pallets zijn gemaakt zijn meestal een stuk goedkoper dan een meubel die uit de winkel komt. Het is dus een toegankelijk product voor iedereen, ook voor de mensen die minder te besteden hebben. Ook is een groot voordeel dat je het interieur van je huis een bijzonder detail geeft. Het is niet vanzelf sprekend dat je meubels van pallets hebt, wanneer je het goed combineert kan het er heel mooi uit zien.

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-bed/