Bloghopper
Image default
Aanbiedingen

Met deze raamdecoratie heb jij een koele kamer deze zomer!

In de warmere maanden is het verleidelijk om de airco hoger te zetten of je voor de dichtstbijzijnde ventilator te nestelen. Maar dit zijn niet de beste manieren om koel te blijven. Er blijken heel wat manieren te zijn om je huis tegen de hitte te beschermen zonder je energierekening te laten oplopen. De zomer is de perfecte tijd om het licht van buiten naar binnen te brengen, maar je binnen openstellen voor de wereld buiten biedt ook zijn eigen uitdagingen. Als de hitte overdag je oncomfortabel maakt, zijn raambekledingen de juiste manier om dat lastige evenwicht te vinden tussen de zomerse hitte en de schaduw. 

Hoe de hitte te verslaan?

Installeer raamdecoratie om de hitte van het huis weg te houden. Sluit je raamdecoratie die naar de zon gericht is, om je huis tegen de zonnewarmte te beschermen en ventilatoren of airconditioners te helpen efficiënter te koelen. Vergeet nooit dat de beste manier om je huis koel te houden is om de warmte gewoon buiten te houden. Behalve bescherming tegen de zon bieden raambekleding ook de volgende eigenschappen: lichtfiltering, ze bieden privacy, het bied energie-efficiëntie en geven schoonheid aan je huis.

Vouwgordijnen

Met hun decoratieve uiterlijk passen vouwgordijnen prachtig bij een traditionele woninginrichting. Vouwgordijnen zijn eenvoudig en functioneel. Ze maken je interieur mooier en bieden tegelijk een uitstekende mate van privacy tegen nieuwsgierige buren en bescherming tegen felle zonnestralen. De lap stof ligt op het raam en is zo gevouwen dat wanneer je aan het koord van de zonwering trekt, de stof zich opvouwt en stapelt. Nu kun je kiezen uit verschillende stoffen en lichtregeling van vouwgordijn met veel keuzemogelijkheden. Er zijn verschillende soorten vouwgordijnen die op verschillende manieren gemaakt zijn. Vouwgordijnen zijn efficiënt, licht en soepel. In vergelijking met andere raamdecoratie zoals gordijnen bieden ze een betere temperatuurregeling. Voorkom oververhitting van je interieur door tijdens de zomers de zonwering ’s avonds te openen.

Duo rolgordijnen

Als je zowel overdag als ’s nachts een andere zonwering nodig hebt, zijn duo rolgordijnen de perfecte keuze voor jou. S ’Nachts wil je misschien dat je rolgordijnen meer licht van binnen tegenhouden en extra privacy bieden. Overdag wil je misschien meer natuurlijk licht binnenlaten om je kamer op te fleuren, terwijl je toch de harde UV stralen tegenhoudt. Je hoeft niet te kiezen tussen het een of het ander als je duo rolgordijnen hebt. Ze doen dubbele dienst om je huis comfortabeler te maken. Ze kunnen op maat gemaakt worden met een transparante of lichtdoorlatende stof in combinatie met een verduisterende stof om zo de hele dag door de ideale lichtinval te creeëren.

https://www.raamdecoratie.com