Bloghopper
Image default
Gezondheid

Mannenkliniek de Boer: “wat betekent bekkenpijn”.

mannenarts dr. L.J. de Boer

Bekkenpijn

Bij mannenkliniek de Boer Mannen Gezondheid en Zorg worden alle problemen behandeld die met de mannelijke anatomie hebben te maken. Eén probleem die het dagelijks leven sterk kan ontregelen en daardoor extra aandacht behoeft, is bekkenpijn. Mannenarts dr. L.J. de Boer ziet de problemen met bekkenpijn geregeld bij zijn cliënten voorkomen. Gelukkig weten steeds meer mannen de mannenkliniek de Boer Mannen Gezondheid en Zorg in Bilthoven (Berg en Bosch) hiervoor te vinden.

Wat is bekkenpijn?

Dit is pijn onderin het bekken, dat vaak gevoeld wordt onder het huidgebied tussen het geslachtsdeel van de man en de anus in, ook wel in de onderbuik en soms kan doortrekken tot in de testikels, kan een heel hinderlijk probleem zijn. De bekkenpijn kan zo hevig zijn dat daardoor het hele dagelijkse leven wordt beïnvloed. De klachten van bekkenpijn kunnen samengaan met moeilijker plassen, met nadruppelen, vaak ook met nachtelijk plassen en met incontinentie voor de urine, omdat het gevoel van de blaas kan veranderen.

De mannenkliniek de Boer kan u bij bekkenpijn helpen. Zodat het leven weer een stuk aangenamer wordt. De mannenarts dr. L.J. de Boer werkzaam bij onze mannenkliniek kan u daarbij helpen. Op onze site Website mannenkliniek de Boer vindt u meer informatie over onze mannenkliniek.

https://www.dbmgz.nl