Bloghopper
Image default
Huishoudelijk

Kinderverlichting op batterijen

Kinderverlichting op batterijen

Buitenverlichting online kopen kan tegenwoordig makkelijk, echter is dat niet de enigste soort verlichting die online verkijgbaar is. Kinderverlichting is ook makkelijk te verkrijgen. Alhoewel vrijwel de meeste kinderkamers in Nederland beschikken over elektriciteit is verlichting op batterijen vaak een bewuste keuze voor ouders. Kinderen bevinden zich vaak alleen in de slaapkamer en kunnen behoorlijk avontuurlijk zijn. Stroom is altijd iets engs waar veel ouders bang voor zijn als het gaat om kinderen. Met verlichting op batterijen haal je enig gevaar weg, omdat stekkers ontbreken. De hoofdverlichting in een kinderkamer is vrijwel altijd via een schakelaar bedienbaar. Voor andere soorten verlichting geldt dit niet. 

De geruststelling van een klein lampje in het donker

Het is nooit anders geweest en zal ook nooit anders worden. Kinderen zijn vaak bang in het donker. Een klein lampje die ’s nachts aan blijft geeft kinderen vaak een veiliger gevoel. Bij batterijlicht.nl hebben wij leuke én veilige kinderlampen die uw kind helpt lekker te slapen. Ze verlichten niet de hele ruimte, en dat is ook niet de bedoeling, Ze geven net genoeg licht om je te kunnen oriënteren als uw kind ’s nachts wakker wordt. Er zijn staande lampen maar ook lampen die met een plakstrip op een strategische plek kunnen worden bevestigd. Deze lampen hoef je slechts met je hand aan te raken om ze aan en uit te schakelen.

Gekleurd licht

Kinderen zijn dol op gekleurd licht. Er zijn lampen, ze worden stemmings lampen genoemd, die je kan laten branden in een bepaalde kleur. De ene dag rood en het andere moment blauw, wat ze die dag maar willen. Er zijn ook lampen die langzaam en vanzelf van kleur veranderen. Ook deze lampen zijn zeer favoriet bij kinderen.  Een andere vorm van verlichting waar kinderen dol op zijn, zijn de magneetlampjes. Kleine gekleurde lampjes die voorzien zijn van een magneet en dus op vele plekken een lichtje kunnen geven. Ze zijn erg geliefd als kadootje.

 

http://www.batterijlicht.nl