Bloghopper
Image default
Dienstverlening

Ingebrekestelling Voorbeeld

Wanneer uw rekening niet betaald wordt, moet u uw klant herinneren aan de openstaande nota. Hoe vaak u dit doet, is geheel aan u. In de laatste aanmaning (ook wel; laatste herinnering ingebrekestelling voorbeeld) stelt u uw klant ingebreke. U geeft een termijn aan waarbinnen betaald moet zijn en waarna u anders een incassobureau inschakelen zult.

Ingebrekestelling Voorbeeld

Weet u niet precies wat u in uw aanmaning moet zetten dan heeft incassobureau Bill een voorbeeldbrief ingebrekestelling voor u. Deze brief kunt u aanpassen naar uw persoonlijke situatie en als aanmaning versturen naar uw debiteur. Betalen uw klanten na uw ingebrekestelling alsnog niet dan kunt u incassobureau Bill direct inschakelen ter incasso. Het enige dat Bill van u nodig heeft, is een kopie van de openstaande factuur en herinnering.

Ingebrekestelling gratis laten versturen

U kunt er ook voor kiezen om uw laatste aanmaningen gratis te laten versturen door Bill. Deze unieke dienst valt onder de noemer ‘pre incasso’. Via de website van Bill dient u eenvoudig, gratis en snel een pre incasso opdracht in. Wanneer er betaling volgt, meld u dit in het online dossier, het pre incasso dossier wordt dan kosteloos gesloten. Zo hoeft u zelf geen ingebrekestellingen meer te versturen en voorkomt u dat u een incasso procedure jegens uw debiteur hoeft op te starten. In het pre incasso traject betalen veel debiteuren alsnog hun openstaande facturen aan u om een incasso te voorkomen.

Voorbeeldbrief Ingebrekestelling

Op onze website vind u diverse voorbeeldbrieven van herinneringen, aanmaningen en ook een ingebrekestelling voorbeeld. Indien u er vragen over heeft, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor, wij zijn u graag van dienst. Naast pre incasso, incasso, kredietinformatie kunt u ook voor het uitbesteden van uw gehele debiteurenbeheer bij Bill terecht. Wij maken graag een concurrerende offerte voor u.

http://www.billincasso.nl/nl/voorbeeldbrief-ingebrekestelling.html