Bloghopper
Image default
Geschenken

In afwachting van een wondertje?

Het is altijd heel spannend wanneer iemand van je kring in afwachting is. Tegenwoordig worden er ook veel verrassingen georganiseerd hiervoor, zoals een baby shower en een gender reveal. Een baby shower en een gender reveal party worden apart gehouden en zijn altijd leuk om aan deel te nemen, natuurlijk iets meenemen als cadeau naar een gender reveal party wordt niet echt gedaan omdat je het geslacht nog niet weet. De meeste kiezen dan voor meer genderneutrale cadeaus maar een deel wacht liever tot de baby shower of totdat de baby geboren is.

Baby shower

Een baby shower wordt door de vrienden of familieleden georganiseerd voor de toekomstige moeder. Bij een baby shower wordt er vooral gezellig gegeten en gedronken, veel gekletst zodat de toekomstige mama een leuke tijd heeft gehad vóór haar bevalling. Zo een baby shower wordt vaak ook erg goed georganiseerd met veel versieringen, gedekte tafel, een mooie taart, cupcakes, etc. De meeste kiezen er voor om al enkele cadeautje te geven bij zo een baby shower, een gepersonaliseerd kraamcadeau is een heel uniek en speciaal cadeau dat jij dan zou kunnen geven.

Een gepersonaliseerd kraamcadeau is heel uniek omdat het speciaal voor de baby gemaakt is, dit kan van alles zijn met de naam van de baby erop. Een gepersonaliseerde speelgoedemmer, een spaarpot met de naam van de baby, een rompertje met een gepersonaliseerde tekst is ook heel erg uniek.

Gender reveal party

Een gender reveal wordt vooral georganiseerd als de toekomstige ouders het geslacht zelf nog niet willen weten én als zij het nog geheim willen houden voor de rest. Vaak wordt het geslacht dan aan 1 dierbaar persoon gezegd, deze persoon krijgt dan de verantwoordelijkheid om alles te organiseren. Een gender reveal kun je op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld door de kleur van het geslacht in een ballon te doen, rookkanon in de kleur van het geslacht, een voetbal met kleur rook erin, etc. Bij een gender reveal is het natuurlijk niet handig om een gepersonaliseerd kraamcadeau te geven aangezien je noch het geslacht noch de naam van de baby weet. Het beste is om af te wachten tot de baby er is of tot de baby shower om een gepersonaliseerd kraamcadeau te geven.

https://www.freubelshoponline.nl/