Goedkoop en snel uw auto verkopen op het internet

Indien u via het internet uw auto wilt verkopen, dan is Vandaag Verkopen een perfect oplossing voor u: Snel verkopen voor een eerlijke prijs. Vandaag verkopen is een CBR erkend bedrijf waar U uw auto of vrachtwagen verkopen kan. Ook is er een mogelijkheid om uw auto te verpanden of belenen.

Wij geven u direct een eerlijke prijs voor uw voertuig en waarderen hem ook meteen vrij. Zo makkelijk was het nog nooit om uw voertuig te verkopen! U bent niet tevreden over de verschillende diensten die worden aangeboden om uw auto te verkopen: u moet veel betalen, het is onduidelijk en het levert veel te weinig op. Als u toch uw auto of vrachtwagen snel verkocht wilt hebben, dan kunt u naar de website van Vandaag Verkopen gaan.

Meer informatie over mijn auto verkopen

Op de site voert u uw kenteken, kilometerstand bouwjaar en foto toe in het scherm en de inkoper zal u zo snel mogelijk een eerlijk bod doen. Zodra u akkoord gaat met dit bod, brengt u de auto naar ons toe en krijgt u direct betaald contant of per bank. We zullen u waar mogelijk weer naar huis brengen, zodat u niet met meerdere auto’s hoeft te komen of met het openbaar vervoer naar huis moet.

Meer informatie over  auto direct verkopen

Om te bewijzen dat de auto niet meer van u is, krijgt u altijd direct een vrijwaringsbewijs mee. Als u uw auto terug koopt betaald u het beleende bedrag plus opslagkosten en u kunt uw auto direct meenemen. In tijden van crisis is dit de ideale manier om snel geld te verkrijgen en uw auto niet helemaal kwijt te zijn. Het is bekend dat vrachtwagens moeilijke voertuigen zijn om te verkopen. Voer de gegevens in wacht op het bod van onze inkopers en u kunt uw truck verkopen!

meer informatie over vrachtwagen verkopen

http://www.vandaagverkopen.nl