Bloghopper
Image default
Dienstverlening

Goed advocatenbureau Almelo

Advocatenkantoor Almelo

Als supermarktmanager is het soms een zwaar bestaan. Niet voor niets heb ik advocatenbureau Almelo inschakelen. Van bovenaf is er constante druk om de loonkosten en andere vormen van onkosten zo laag mogelijk te houden. Van onderaf heb ik natuurlijk een heel team te leiden die bestaat uit afdelingshoofden met elk een selectie werknemers. Ook daarvan zijn er weer vaste krachten, parttimers, stage lopers en de overgrote meerderheid: de hulpkrachten. Dit zijn vooral erg jonge medewerkers die tegen lage tarieven maximaal 12 uur per week kunnen worden ingezet. U bent vast op de hoogte van de problemen die dat opleveren qua contract. We kunnen twee keer verlengen, en in sommige gevallen drie keer. Daarna is een vast contract verplicht. Die regeling is oorspronkelijk ingesteld om de werknemers te beschermen en om ze, als ze goed hun best doen, de mogelijkheid te geven om verder te groeien of om in elk geval een leuke bijbaan te kunnen houden. Maar helaas, dit is totaal omgekeerd en we mogen vrij alle werknemers discrimineren. Leeftijdsdiscriminatie noemen we dat. Niet dat we dit daadwerkelijk als reden mogen aanvoeren om een contract te weigeren, maar dan moeten we maar een andere reden bedenken. Voor de werknemers, zeker degenen die in die afgelopen drie jaar meubilair van het bedrijf zijn geworden, zijn dat altijd moeilijke besluiten. Totaal onrechtvaardig maar ook ik maak me er helaas schuldig aan. Nu heeft een werknemer die we ook op die manier moesten laten gaan een geding aangespannen tegen ons en daarom werd ik genoodzaakt om advocatenkantoor Almelo in te schakelen. Dit is trouwens niet helemaal juist. Het advocatenbureau Almelo is eigenlijk gevestigd in Enschede. Dit wordt geleidt door mr. A. Prascevic, maar aangezien Almelo, Hengelo en Enschede aan elkaar vastgegroeid zijn maakt het qua duiding niet zo veel meer uit. Op hun site is ook duidelijk te zien dat ze zich mede profileren als advocatenbureau Almelo en aangezien onze supermarkt ook in die mooie stad gevestigd is, heb ik het daarom ook als advocatenbureau Almelo opgenomen in dit verhaal.

Goed advocatenbureau Almelo

Afijn, u begrijpt het al, ik moest op zoek naar een goed advocatenbureau. Almelo werd het uiteindelijk zelf en dat scheelde weer een slok op een borrel. De site was erg uitnodigend en wat er zoal beschreven stond op hun site deed mee overtuigen dat ik te maken had met een ware professional. Hij heeft al meer dan 12 jaar ervaring en heeft zelfs voor Grolsch gewerkt. Natuurlijk zijn er meerdere advocaten bij advocatenbureau Almelo. Anders zou het niet advocatenbureau Almelo heten. Ook deze mensen zijn allen hoogopgeleid en hebben een ware passie voor het recht ontwikkeld na jarenlang hard gestudeerd te hebben aan een van de vele universiteiten die dit mooi land te bieden heeft. Hun vier kernpunten zijn dan ook erg sterk:

 

  • nuchter
  • praktisch
  • doortastend
  • resultaatgericht

En dat voelde ik er ook meteen aan af. Dit zijn dan ook typische Twentse kernpunten, vooral de nuchterheid. Wellicht denkt u nu aan Herman Finkers en dat is dan ook meer dan terecht. Ik ben niet zo van de stereotypes maar wij Twentenaren zijn wel degelijk erg nuchter en staan met beide voeten in de aarde. Daarom begrijp ik ook zo goed dat het hele gedoe met die leeftijdsdiscriminatie zeer onterecht is voor al mijn werknemers en waarschijnlijk geldt dit voor vele andere winkels, bedrijven, ondernemingen en concerns. Maar ja, het is niet anders en mijn bazen willen natuurlijk hun gezicht redden. Voor het advocatenbureau Almelo was het dan ook een goede zaak om dit probleem op de kart te zetten. Er moest natuurlijk eerst wel gewonnen worden voor mij en het bedrijf, maar wellicht dat we hiermee het probleem weer eens op de kaart hebben gezet en dat er over nagedacht kan worden door de regering. Discriminatie, in wat voor vorm dan ook is uiteraard ten strengste verboden in dit land. Het is nota bene grondwetartikel nummer 1.

Een goede uitkomst

Zoals al vrij snel duidelijk werd tijdens het proces, is het advocatenbureau Almelo zeer op de hoogte van dit probleem en wisten ze goed hoe ze dit moesten aanpakken. Daadwerkelijke uitingen zijn er nooit gedaan naar de werknemer toe en hij had, helaas voor hem, maar weinig om op te staan. De rechter kon dan ook niet anders dan mij en het advocatenbureau Almelo gelijk geven dat het hier niet om leeftijdsdiscriminatie ging, maar dat de ontbinding van het contract nu eenmaal rechtsgeldig was omdat het slechts ging om een jaarcontract. Die hele regeling om de werknemers in bescherming te stellen vind ik dan ook abominabel slecht en ronduit belachelijk. En dit land, en waar overigens niet, gaat het enkel nog maar om productie, klantgerichtheid en bovenal om geld te verdienen. Een stukje menselijkheid is nog nauwelijks te vinden. Gelukkig merkte ik dat dit niet opgaat voor advocatenbureau Almelo. Zij hebben mij zeer hartelijk geholpen en begrepen maar al te goed met welk dilemma ik te kampen had. Ik wil dan ook bij deze graag gebruik maken van de optie om dit advocatenbureau Almelo bij iedereen aan te raden die een soortgelijk probleem heeft. Ze zijn overigens van allerlei markten thuis, dus ook voor totaal andere juridische problemen kunt u zeer waarschijnlijk bij hen terecht. Je vindt alle informatie hiervoor op hun zeer overzichtelijke website. U kunt het advocatenbureau Almelo ook volgen via sociale media zoals facebook en twitter. Laat uw gevoel spreken, wel zo oprecht.

http://www.prascevicadvocatenkantoor.nl/advocatenkantoor-almelo/