Bloghopper
Image default
Bedrijven

Ga voor deze activiteiten in de lente!

Je hebt het vast wel gemerkt de afgelopen dagen. Het is langer licht, het zonnetje begint steeds lekkerder te schijnen en alle planten staan weer prachtig in bloei. Dit zijn de typische kenmerken van de lente die iedereen weer positieve energie geven (niet te vergeten ook hooikoorts, maar dat ter zijde). Nu de dagen weer langer duren kun je na werk of in het weekend weer veel meer dingen ondernemen, hoe leuk is dat! Om goed gebruik te maken van deze heerlijke lente omstandigheden hebben wij een aantal leuke activiteiten op een rij gezet die zeker de moeite waard zijn om te doen! 

Plan een toffe fietsroute 

Het zonnetje schijnt en wat zien we dan? Mensen schaars gekleed, maar ook stratenvol met fietsers die overal heen razen! Dat is niet zo gek, want fietsen in het zonnetje is voor ons als Nederlanders een van de geweldigste dingen om te doen. Pak daarom je fiets uit de schuur, huur een fiets of koop er nog even snel eentje en plan een leuke fietsroute. Nederland heeft honderden prachtige fietsroutes die te doen zijn en je brengt naar de prachtigste uithoeken van het land. Denk aan bossen, duinen, pittoreske dorpen en middeleeuwse steden. Tip! Met een elektrische fiets kun je net wat langere afstanden afleggen dan met een normale fiets en kun je veel meer toffe plekken ontdekken in een dag! 

Klik hier voor meer informatie over fietsen, verhuur of verkoop: fietsverhuur Groningen, elektrische fiets kopen 

Huur een boot 

Heb jij alle fietsroutes al ontdekt en wil je de omgeving op een andere manier bekijken? Huur dan een bootje en vaar door de mooiste grachten, kanalen en over uitgestrekte meren die je naar niemandsland brengen. Tip! Zorg er altijd voor dat je genoeg zonnebrand, eten en drinken bij je hebt. Een supermarkt is soms ver te vinden en dan hebben we het nog niet eens over schaduw gehad!  

Relax op het terras 

Wil je iets minder actiefs doen? Scheur dan naar je favoriete stad en zoek een perfect plekje in de zon op het terras waar je even helemaal tot rust komt en mensen kan kijken. Van een alcoholische versnapering tot een sapje, met deze uitjes kom jij de lentedagen wel door!