Elektrische vliegenvangers vs Vliegenvangers met Kleefplaat

Bloghopper

Het verschil in elektrische of kleefplaat vliegenvangers is dat zij op verschillende plaatsen ingezet kunnen worden. Beiden zijn het zeer effectieve apparaten in het verhelpen en tegengaan van vliegenplagen. Zo is de elektrische geschikt voor grote ruimten waar weinig mensen komen. En de vliegenvanger met kleefplaat of aanzuiging weer meer geschikt is voor kleinere ruimten, keukens, restaurants en noem maar op. De reden hiervoor is, is dat deze apparaten geen restjes vlieg achterlaten en muisstil zijn.

Elektrische vliegenvangers

Elektrische Vliegenvangers worden veelal ingezet in grote ruimten. Als u bijvoorbeeld een grote kamer, hal in huis heeft dan kan een elektrische muggenvanger zeker uitkomst bieden. Let er daarbij wel op dat deze minder geschikt zijn voor op slaapkamers i.v.m. de luidruchtigheid. Vliegenvangers met kleefplaat, aanzuiging of vliegenlampen zijn wel weer geschikt voor op slaapkamers omdat deze juist erg stil zijn. Ook zijn deze geschikt om op te hangen of neer te zetten in keukens, voorraadkasten en andere plaatsen waar eten bereid of opgeslagen wordt.

Bedwantsen overlast

Ook als je last hebt van bedwantsen kun je eenvoudig een bedwantsen bestrijden middel aanschaffen via 123ongedierteshop.nl

 

http://www.mozziemuggenvanger.nl/