Bloghopper
Image default
Woning en Tuin

Een opzetzwembad is ideaal voor in de tuin

Wat is er heerlijker dan op een prachtige lente of zomerdag genieten in je eigen tuin? Juist ja. Genieten van je eigen zwembad in de tuin op een hete zonnige dag. En dat kan ook zonder een enorm gat in je tuin te graven en enorme bedragen uit te geven. Je hoeft dus niet meteen op huizensites te gaan speuren naar een nieuwe villa om te manifesteren.

Geniet van de zomer met een Intex zwembad

Een Intex zwembad is een perfecte oplossing om in no time een heerlijk verkoelend bad op te zetten waar zowel kinderen als volwassen heel graag in zullen springen. Wat maakt jouw zomer nu nog completer dan dat? Koude drankjes erbij, barbecue aan en het feest is compleet. Ontwijk jij juist liever de drukte van het strand of andere openbare zwemplekken, dan is je eigen bad in de tuin natuurlijk ook de perfecte uitkomst. Misschien zie jij jezelf al helemaal elke ochtend vanuit je bed naar je eigen ijsbad lopen. Na het koude dompelbad heb jij meteen een onoverwinnelijk gevoel waarmee de rest van de dag de heel wereld aan kan. Niet voor niets is het opzetzwembad bij veel mensen al een geliefde keuze voor in de tuin. Het stevige frame en de lange levensduur zorgen voor zwemplezier bij jong en oud.

Aanbod opzetzwembaden

Opzet zwembaden zijn er in allerlei verschillende vormen en maten. Van een speelbadje voor de kids van 50 cm doorsnee tot aan super luxe baden met een lengte van bijna 10 meter. Natuurlijk zijn er vele maten hier tussenin verkrijgbaar en daarnaast kun je kiezen uit langwerpige, ronde en ovale baden. Ook in de wat kleinere tuin kun je op deze manier zomers een heerlijk zwembad neerzetten om in af te koelen en te ontspannen. In dit geval kies je voor een compactere uitvoering die niet te veel ruimte nodig heeft. Heb je veel ruimte dan kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Wel is het aan te raden er voor te zorgen dat iedereen nog makkelijk om het zwembad heen kan lopen. 

 

Er zijn opzetbaden die je binnen 10 minuten opzet en ook heel snel na een paar dagen weer opruimt. Er zijn ook extra stevige baden die iets meer tijd kosten om te installeren. Grotere baden kun je helemaal compleet maken met zwembadpomp, verwarming, vulslang en filters zodat je zonder problemen de hele zomer kunt laten staan. Je zal dan wel echt chloor of een zoutwatersysteem moeten gebruiken als een echte poolboy of -girl. Wil je het nog professioneler maken dan kun je hier nog een schepnet en zwembadstofzuiger aan toe voegen. Zo houd je ook een groot formaat opzet zwembad makkelijk schoon. Wordt het weer kouder buiten, dan kun je dankzij een warmtepomp of verwarming op basis van zonne-energie nog een tijd langer van je opzetbad blijven genieten. In de winter berg je het zwembad gewoon weer op en heb je er geen omkijken meer naar. Kortom, een opzetzwembad is ook voor jouw tuin ideaal. Jouw ultieme zomergevoel begint met een opzetzwembad.