Bloghopper
Image default
Winkelen

Een goede elektronische sigaret kopen

Wat is nu eigenlijk een goede elektronische sigaret

In ieder geval niet die dingen die je voor € 9,50 bij de supermarkt ziet liggen. Een goede elektronische sigaret bestaat uit 2 onderdelen. Een batterij en een clearomizer/cartomizer.

Het probleem begint al bij de batterij. De elektronische sigaretjes die dan zo vrolijk met allerlei kleurtjes worden aangeboden hebben simpelweg gezegd flut batterijen. De batterijen zijn klein en daarnaast bijna altijd van het één of ander ondermaats fabriekje.

Is het wel een batterij van een bekend merk dan is het simpelweg te klein om genoeg power te kunnen huizen.

De power die een elektronische sigaret nodig heeft om goed en effectief het roken van een normale sigaret na te bootsen past gewoon niet in die batterijen. Daar heeft u ander spul voor nodig.

De verslavende kracht van de normale sigaret is niet met een paar trekjes van zo een elektronische sigaretje doorbroken.

Stoppen met roken?

Een heikel punt. Overal waar de discussie over de elektronische sigaret oplaait wordt er keer op keer beweerd dat de elektronische sigaret geen goed hulpmiddel zou zijn bij het stoppen met roken. Eerder het tegendeel, het zou zelfs aanzetten tot roken. Tot op de dag van vandaag word er door vele medici en politici vast gehouden aan deze zinloze stelling.

Echter, op het moment dat u volledig bent overgestapt naar de elektronische sigaret en u geen tabak sigaret meer rookt bent u wel volledig gestopt met roken. Om te kunnen roken moet er namelijk verbranding plaats vinden, en die vind bij een elektronische sigaret niet plaats. 

Nu zijn er tegenwoordig rond de 10.000.000 gebruikers van de elektronische sigaret en dit zijn allemaal ex rokers. En deze zijn allemaal gestopt omdat ze, hoogst waarschijnlijk na vele omwegen, de juiste elektronische sigaret wisten te vinden.

Het zijn de aanbieders van de goedkope rommel die het goed overstappen naar het elektronisch roken in de weg staan. De markt is overspoeld door een hele berg slechte kwaliteit en merken e-sigaretten.

Het is door de hoeveelheid aan slechte kwaliteit e sigaretten dat het zo ondertussen bijna onmogelijk is om door de bomen het bos nog te zien.

Er zijn letterlijk 100den verschillende soorten en merken elektrische sigaretten op de markt die zo goedkoop mogelijk de grootste wolken damp en beste rook ervaringen beloven. Maar deze ervaringen houden meestal op waar de beschrijving begint. Niet zo vreemd dus dat veel mensen na zo’n flutding geprobeerd te hebben gewoon lekker blijven roken.

Wilt u serieus stoppen met roken zonder alle ongemakken die het stoppen met roken normaal gesproken met zich mee brengt?

Dan is dit wat u moet doen.

Zoek contact met een webshop die elektronische sigaretten verkoopt en vraag ze de hemd van het lijf. Kijk hoe uw vragen behandeld worden en of de antwoorden logisch lijken. De meeste shops hebben uitgebreide uitleg over de elektronische sigaret maar u wilt een webshop die ook aandacht besteed aan bij zaken zoals,

  • Effecten van de elektronische sigaret op uw gezondheid
  • Informatie over e-liquids
  • Wat clearomizers nou eigenlijk zijn
  • Wat voor nicotine sterktes te gebruiken en wanneer, en ga zo maar door

U wilt uw elektronische sigaret kopen bij iemand die u van informatie kan voorzien.

Bij E-Fumadores gaan wij samen met u opzoek naar de voor u juiste elektronische sigaret. Inplaats dat u ons het hemd van het lijf vraagt, doen wij dat bij u.

Wij zijn zelf allemaal dampers/vapers die het op de moeilijke manier voor elkaar hebben gekregen om te stoppen met roken en over te stappen naar de elektronische sigaret. Wij weten wat het is om elke keer weer opnieuw het wiel uit te moeten vinden. Aan de hand van uw verhaal en onze ervaringen stellen wij een elektronische sigaret met u samen en begeleiden u zelfs “all the way” naar een rookvrij leven wanneer u dat zou wensen.

Top merken elektronische sigaretten

Om het geheel overzichtelijk te houden werken wij bij E-Fumadores met slechts twee merken elektronische sigaretten. Namelijk Vision en Kangertech. Deze twee merken hebben zich door de jaren heen bewezen door telkens weer met top kwaliteit elektronische sigaretten en toebehoren op de markt te komen. De gebruikte componenten zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit en daardoor veilig en vooral ook handig in gebruik.

Een goede elektronische sigaret hoeft niet duur te zijn en met de juiste informatie is de elektronische sigaret zonder twijfel één van de beste hulpmiddelen bij het stoppen met roken.

Wij gaan zelfs nog een stapje verder. 80% van de rokers die goed ingelicht en met de juiste elektronische sigaret willen stoppen met roken doen dat BINNEN DRIE WEKEN. En dat is geen grapje.

Wanneer ook u loopt te overwegen om over te stappen naar de elektronische sigaret dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij gaan dan geheel vrijblijvend met u in gesprek om te kijken welke elektronische sigaret geschikt voor u kan zijn. Elke roker heeft zijn voorkeuren qua smaak en manier van roken. Elke elektronische sigaret heeft ook zo zijn eigen trekjes. Het is erg belangrijk dat u vanaf de eerste hijs een goede ervaring ondervind. Alleen dan zult u zonder problemen over kunnen stappen.

Hoewel het “roken” van een goede elektronische sigaret inderdaad exact overeenkomt met het roken van een sigaret komen er nog heel wat factoren om de hoek kijken die succes in de weg kunnen staan. Goede informatie en kwalitatief goede spullen zijn de eerste stappen naar succesvol stoppen met roken.

Eenmaal overgestapt naar de elektronische sigaret ziet u alleen maar voordelen. Uw rokers-hoest is binnen drie weken verdwenen en smaak en geur keren weer terug. Na een paar weken valt het u op dat uw huis, kleren, auto en meer van die zaken niet meer stinken naar die eeuwige rooklucht. U hoeft niet elk jaar de binnen kant van het huis te verven om de nicotine aanslag te verwijderen en dat zijn nog maar een paar van de voordelen.

Elektronisch roken is tot 70% goedkoper dan de normale sigaret en het meest belangrijke,

DE ELEKTRONISCHE SIGARET IS 95% GEZONDER DAN DE NORMALE SIGARET

Om nu te voorkomen dat de overstap naar de elektronische sigaret eindigt in een uitzichtloos avontuur bent u uitgenodigd om contact met ons op te nemen en ons te vertellen waar u naar opzoek bent. Wij kunnen u helpen.

Bezoek onze webshop nu en stop ook met roken.

http://www.elektronischesigaret-esigaret-elektrischesigaret.nl

http://www.elektronischesigaret-esigaret-elektrischesigaret.nl