Een communicatiedeskundige als spreker

Pauline van Aken is de spreker die u zoekt

Bent u op zoek naar een spreker die echt alles weet van presenteren, communiceren en dan met name het gebruik van uw stem? Dan is Pauline van Aken de persoon die u zoekt. Zij heeft een opleiding in logopedie en akoepedie doorlopen aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna is ze jarenlang docent en trainer geweest aan de Kleinkunstacademie. Ze heeft dus heel wat bekendheden onder handen genomen en weet zeer veel van haar vak. Ze is nu inzetbaar als spreker op al uw workshops en clinics. Dit is toch een gouden aanbod?

Een communicatiedeskundige als spreker

Wat wenst u nog meer? Als spreker kan Pauline van Aken alles overbrengen op een zeer vlotte en spontane wijze. Niet voor niets is ze een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven en in de media. Ze heeft daarnaast maar liefst drie boeken op haar naam staan, te weten:

  • Wat wil je nou eigenlijk zeggen?
  • Durf, Leer en Presenteer
  • Present Yourself with Power

Al deze boeken gaan duidelijk over haar grote passie: stemgebruik. Dat ze daar wel raad mee weet bleek wel toen ze gevraagd werd als presentatrice voor programma’s als het AT5 nieuws, Hart van Nederland en Actienieuws. Ze is dus geen kleintje en staat haar mannetje in discussies.

Veelzijdigheid en deskundig

Wat kunnen we nog meer over haar zeggen? Eigenlijk willen we u zo snel mogelijk met haar in contact brengen. Vraag daarom snel een offerte aan, overigens geheel vrijblijvend. U wilt natuurlijk waar voor uw geld en daarom kan u altijd eerst de kat uit de boom kijken. Dat is het mooie van ons platform, u zit nergens direct aan vast. Pas als u er een goed gevoel bij hebt wordt het tijd om een spreker te benaderen voor een van uw evenementen.

http://www.sprekersplatform.nl/sprekers-in-de-spotlight/