Doe jezelf een groot plezier en volg een taalcursus Engels

Op een goede manier Engels spreken is belangrijk. Misschien is het zelfs een van de belangrijkste vaardigheden die u aan uw werk bijdraagt. D.m.v. een interactieve aanpak helpen wij zaken mensen met zelfverzekerdheid praten, schrijven en communiceren.

Van een taalcursus heb je levenslang profijt. We zijn gespecialiseerd in privé en kleine trainingen bij u op locatie of bij ons in Amsterdam en Amstelveen. Alle cursussen worden onderwezen door gekwalificeerde docenten met een passie voor Engels. The English Center biedt o.a. Executive Communicatie Training, Zakelijk Engels schrijven,  Zakelijk Engels accent reductie, Spreken in het openbaar (toespraken), Presenteren in het Engels, enz. 

Snel Engels leren is niet moeilijk als je een vakbekwame en ervaren docent hebt. De ervaren docenten bij The English Center kunnen jouw kennis van de Engelse taal op elk niveau verbeteren

Wij werkt met clienten uit verschillende landen en met organisaties zoals Mammoet. eBuddy en L’Oreal.

Doe jezelf een groot plezier en doe een taalcursus Engels in Amsterdam. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Met deze internationale taal kun je jezelf voortaan overal duidelijk maken. Zowel in een gesprek als op schrift.

Foutloos de Engelse taal leren met een cursus Engels

Meld je vandaag nog via de website aan voor een cursus Engels en voel je zekerder. Via de website kun je jezelf direct inschrijven voor een van de vele spoedcursussen Engels. Verrijk jezelf en volg een taalcursus Engels. Hiervan heb je de rest van je leven plezier, zowel zakelijk als privé.  

http://englishcenter.nl