Bloghopper
Image default
Woningen

De elektrische cv ketel van het merk DAT

Wist u dat een elektrische cv ketel helemaal niet duur hoeft te zijn? Ook het monteren is heel eenvoudig te doen en de ketel kan zo uw huidige gas cv ketel vervangen. U kunt dan alle radiatoren en of vloerverwarmingssysteem gewoon behouden wat weer veel geld bespaart.

Ook heeft u geen rookgasafvoer nodig. De kans op koolmonoxide vergiftiging is dan dus ook meteen vervallen. Ook kan de elektrische cv ketel op andere plaatsen worden gemonteerd dan men tot nu toe gewend was. Dit is mede mogelijk omdat er geen gaten in de muur gemaakt hoeven te worden omdat er geen afvoerbuis nodig is. ook is hij een stuk kleiner wat afmetingh betreft.

DAT het merk van de ¨Eenvoud maakt sterk¨.

Niet voor niets heeft het merk DAT als motto dat eenvoud juist goed kan zijn voor een product. Juist bij een cv ketel moet de betrouwbaarheid heel belangrijk zijn. Hij moet immers het gehele jaar kunnen verwarmen. Je moet er toch niet aan denken dat in de winter uw cv ketel er mee op houdt. Om deze reden heeft DAT al het niet nodige weggelaten en de cv ketel eenvoudig gehouden. Desondanks is er veel mogelijk met deze ketels. 

De mogelijkheden van de DAT cv ketel.

De DAT cv ketel is leverbaar in 6, 9 en 12kW wat voor de meeste huizen in Nederland meer dan voldoende is. Op de website van de leverancier kunt u aan de hand van een tabel bepalen welke ketel u moet kiezen. 

Op de voorkant van de ketel is een analoge meter aangebracht waar u zowel de water temperatuur als druk op kunt aflezen. Ook vind u hier drie knoppen. Deze zijn om het vermogen in  te stellen. Indien gewenst kunt u namelijk een of 2 fasen uitschakelen zo dat het mogelijk wordt de ketel op 33, 66 of 100% van het vermogen te laten werken mocht dat nodig zijn. Uiteraard voldoet de ketel aan alle eisen en is beveiligd tegen te hoge druk en te hoge temperatuur.

Meer weten_ Kijk eens op de website van www.warmteshop.eu.

https://warmteshop.eu/product/elektrische-cv-ketel-kop-6-kw-dat/