Clown inhuren

Waarschijnlijk weet je het zelf nog van vroeger hoe bijzonder het was als er een clown op een feestje was. Met open mond ernaar kijken en super voldaan en gelukkig met je ballon in de hand naar huis. Gelukkig bestaan ze nog steeds en blijft het een groot succes bij kinderen. Daarom is het inhuren van een clown ideaal voor een kinderfeestje, maar niet alleen daar, ook wanneer je een feestje voor volwassenen geeft kan het ideaal zijn om voor de kinderen entertainment te regelen in de vorm van een clown. 

De leukste clown

Ben je van plan om voor een partijtje, een bedrijfsevenement of een bruiloft een clown in te huren, dan zijn er bij boekingsbureau Evenses verschillende soorten clowns in te huren. Zo heb je verschillende types, zoals de ballonenclown of juist de schminkclown of eentje die het allebei graag doet. 

Geschikte clown voor het evenement

Het verschilt wanneer je een clown wilt inhuren voor een partijtje thuis met een paar kinderen of dat de clown op een bedrijfsfeest rond loopt met ‘tig kinderen. Daar heeft evenementenbureau Evenses goed zicht op en zal daarom de juiste clown adviseren. 

Meer informatie

Ben je van plan om je feestje of evenement te verrijken met entertainment voor de kinderen en lijkt een clown de ideale oplossing? Wij staan er voor open om alle tips en adviezen te geven, mocht dat nodig zijn.