Bloghopper
Image default
Bedrijven

Chape & chapewerken

Chape

Op zoek naar een professionele chapper voor het leggen van Chape? AP chapewerken is het aanspreekpunt voor alle soorten chape. Gaande van isolatiechape, schuimbeton, vloerisolatie en tot chape voor vloerverwarming. AP Chapewerken biedt haar diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Met de laatste jaren een nadrukkelijke groei naar de B2B-sector. Wij worden dan ook steeds vaker ingeschakeld op grote werven van vooraanstaande bouwbedrijven die onze diensten naar waarde inschatten. KWaliteit en egaal chapewerk tegen betaalbare prijsvoorwaarden.

Chapewerken

Onze chapewerken worden dagelijks uitgevoerd op werven doorheen gans Vlaanderen, Limburg, Antwerpen en Vlaam-Brabant. U gaat onze vrachtwagen dan ook gemakkelijk kunnen opmerken.

Vloerisolatie

AP Chapewerken specialiseert in vloerisolatie die uw vloer effectief isoleert. Dit betekent dat u zelf de dikte kan kiezen om zo de beste isolatiewaarde te verkrijgen.

Isolatiechape

Isolatiechape is de manier om een hoge energiefactuur te vermijden. Reken op onze expertise voor al uw chapewerken via onze website: www.apchapewerken.be

http://www.apchapewerken.be/