Bloghopper
Image default
Gezondheid

Blijf langere tijd zelfstandig met Triwa trapliften

Trapliften

U bent te allen tijde meer dan welkom bij Triwa trapliften. Bezoek onze showroom in Heerenveen en wij laten u met plezier enkele voorbeelden zien. Voor elke ruimte, woning en omstandigheid is een oplossing te vinden. Wij zijn u vanzelfsprekend met plezier behulpzaam met onze ruime expertise in trapliften en andere mobiliteits hulpmiddelen.

Veel hulpmiddelen zijn fiscaal aftrekbaar. Dat geldt in ieder geval voor onze trapliften, maar ook voor de door ons leverbare scootmobielen en rollators. Neemt u voor uw persoonlijke situatie contact op met uw belastingadviseur. Het voordeel kan af en toe flink oplopen. Bovendien kunt u via ons contactformulier wat meer informatie aanvragen over de fiscale voordelen van mobiliteits hulpmiddelen.

Triwa trapliften verkoopt ook zwembadliften. Deze liften dragen er zorg voor dat mensen die minder valide zijn en anders niet meer kunnen gaan zwemmen, nu weer die gelegenheid hebben. Zwemmen is buitengewoon goed en gezond en het wij zijn trots die optie aan zwembaden te kunnen bieden.

De basistraplift die wij verkopen bij Triwa trapliften is een vast en voordelig model. Er is een basistraplift voor een rechte trap en een basistraplift voor een gebogen trap. Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid staan bij ons op de eerste plaats. U bent bij Triwa trapliften gegarandeerd van een goede kwaliteit trapliften en andere producten.

De zeer eenvoudig te bevestigen en betrouwbare Easy lift is nog zo’n doordachte lift die Triwa trapliften kan leveren. De Easy lift is voor binnen en buitenshuis. Deze lift heeft een maximale hoogte van 1.25 meter. Hij is aangenaam om te zien en betrouwbaar en veilig te gebruiken voor rolstoelgebruikers en minder valide mensen.

Halverwege de trap moet u een keer stoppen om op adem te komen. Schrik slaat u om het hart. De krachten nemen telkens meer af. Moet u verhuizen, terwijl u hier zo naar uw zin woont? Met Triwa trapliften is dat niet nodig. In ieder huis, aan elke trap zijn trapliften te monteren.

Blijf langere tijd zelfstandig met Triwa trapliften

Met onze ruime ervaring in trapliften en andere mobiliteits hulpmiddelen weten wij van Triwa trapliften onderhand voor elke situatie wel een slimme oplossing te bedenken. Wij doen ons best om u weer een stukje vrijheid terug te geven waar u eerder wellicht hebt moeten inleveren. Wij streven naar de optimale oplossing in uw eigen situatie.

Veel mobiliteits hulpmiddelen zijn belastingtechnisch aftrekbaar. Dit geldt in ieder geval voor onze trapliften, maar ook voor de door ons leverbare scootmobielen en rollators. Neemt u voor uw prive situatie contact op met uw belastingadviseur. Het voordeel kan weleens flink oplopen. Ook kunt u via ons contactformulier wat meer info opvragen over de fiscale voordelen van medische hulpmiddelen.

Ons bedrijf kan u bovendien helpen wanneer u door obesitas gelimiteerd bent in uw bewegingsvrijheid. Om u binnenskamers onafhankelijker te maken kunnen wij obesitas trapliften aanleveren. Met dit hulpmiddel helpen wij u om weer makkelijk boven en beneden te kunnen komen. Wij geven u met onze trapliften een stukje zelfstandigheid terug.

De doekbadlift is een compacte en ruimtebesparende badlift. Deze lift is naast de gewone badlift een uitstekende keuze als u met anderen woont, want met een simpele handeling verdwijnt het doek in het apparaat en is het bad beschikbaar voor gewoon gebruik. U neemt plaats op het waterafstotende doek en met een simpele druk op de knop wordt u kalm naar de bodem van het bad verplaatst en hijst de lift u daarna weer even makkelijk omhoog.

De meest ruimtebesparende lift die verkrijgbaar is, is onze Flex step compact. Dit model is in verschillende kleuren leverbaar en verder is het ontwerp naar wens aan te passen. Deze lift is zowel buitenshuis als binnenshuis bruikbaar en kan functioneren als trap en als lift. De lift is simpel te gebruiken en bedienen en heeft een serie aan veiligheidsfuncties.

Gebogen trapliften zijn voor u als u een trap met een of enkele bochten heeft, of een bordestrap. Ook hier is de keuze zeer gevarieerd. Er is een uitvoering voor elke smaak en stijl. Hooggeprijsd en voordelig. Voor een smalle trap, voor een brede trap. De trapliften zijn aan iedere trap aan te passen en installatie van de trapliften is in een paar uur voor elkaar.

Contact met Triwa

Triwa Trapliften staat klaar voor u wanneer het gaat om juiste trapliften. Neem meteen met ons contact op.

http://www.triwatrapliften.nl/