Bloghopper
Image default
Groothandel

Bij deze groothandel vindt u altijd een veilige en stevige ladder

Wilt u een ladder kopen? Klimtrex in Sommelsdijk biedt een uitgebreide selectie van de beste ladders van gerenommeerde merken. Zo vindt u hier een echo ladder van het merk Solide. De ladders zijn verkrijgbaar in diverse maten, waardoor er altijd een ladder is die aansluit bij uw specifieke wensen. Bovendien bieden ze de ladders tegen scherpe prijzen aan. Zo betaalt u nooit te veel. Bent u dus op zoek naar een ladder voor professioneel of particulier gebruik? Een geschikte, veilige en betrouwbare ladder vindt u altijd bij deze groothandel.

Geniet van een ruim assortiment met ladders

In het assortiment van Klimtrex vindt u verschillende soorten ladders: enkele, tweedelige, driedelige en zelfs multifunctionele ladder. Een enkele ladder is licht in gewicht, gemakkelijk te verplaatsen en ideaal voor simpele klussen, bijvoorbeeld op het dak. Een tweedelige ladder is ideaal voor klussen boven een werkhoogte van vier meter, want ze hebben zelf een werkhoogte van wel 9,5 meter. Een driedelige ladder is zeer breed inzetbaar, bijvoorbeeld als opsteekladder of te gebruiken als A-stand. De echo ladder van het merk Solide is zo’n ladder die in verschillende modellen verkrijgbaar is. Ook hebben deze ladders een maximale draagkracht van 150 kg.

Bestel vandaag nog uw ladder en ontvang hem snel

Zoekt u een echo ladder of andere ladder voor intensief gebruik of voor in- en rond huis? Een stabiele ladder die voldoet aan de veiligheidsnormen vindt u altijd bij deze groothandel. Een ander voordeel is dat de ladders altijd direct uit voorraad leverbaar zijn. Bestelt u vandaag nog een ladder bij deze groothandel, dan ontvangt u dit product binnen drie werkdagen. Wilt u voor een kortere periode een ladder gebruiken? Dan biedt dit bedrijf ook de mogelijkheid om een ladder te lenen. Maak uw keuze en bestel uw ladder online of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.