Bloghopper
Image default
Woning en Tuin

Beveiliging van uw huis

Slotenmakersgilde.nl Security geniet internationaal faam in het openen van alles wat voor anderen gesloten dient te blijven. U kunt ons geen enkele safe brengen welke we niet netjes kunnen openen! Geen enkele safe of bankkluisdeur is te zwaar voor ons. We openen alles ongeacht het merk, type, zwaarte of aard van het probleem. Dat zeggen we niet alleen dat bewijzen we ook, dagelijks. Om alle criticasters bij voorbaat de mond te snoeien doen we dat op basis van; No cure, No pay, onbeschadigd dan wel nagenoeg onbeschadigd.

Een van de zwaardere Lips kluisdeuren in Nederland. Zelfs voor deze voormalige kluisdeur van de Nederlandse bank zijn we niet aan de kant gegaan.

Destructief openen
In tegenstelling tot hetgeen in de branche sinds jaar en dag gebruikelijk is, namelijk de safe kapot slijpen en een nieuwe verkopen, kiest Slotenmakersgilde.nl Security sinds 1976 voor de moeilijke weg. De weg van het onbeschadigd dan wel nagenoeg onbeschadigd openen van safes.

De “Autodailer” aan het werk. Deze computergestuurde stappenmotor draait (na ingeving van de juiste instructies) alle mogelijkheden van bepaalde mechanische cijfercombinatiesloten bij safes / kluisdeuren.

Uw belang versus het fabrikanten belang
De hoofdtaak van een fabrikant is het produceren van safes. Het netjes openen van safes is voor hen geen hoofdtaak. Slotenmakersgilde.nl Security produceert zelf geen safes dus de belangen liggen anders. Dat bij allerlei zaken de keuzes dan anders gemaakt worden is evident. Slotenmakersgilde.nl Security één aanspreekpunt voor alle merken en types.

Onderdelen
Slotenmakersgilde Security beschikt over een van de grootste voorraden kluissloten, beslag, en kluisonderdelen van Nederland. Indien er sprake is van defecte slotonderdelen zijn wij bij uitstek toegerust in het repareren van uw “oude” safe. Onderdelen welke niet meer in de handel verkrijgbaar zijn, zijn bij ons veelal uit voorraad leverbaar. In het uitzonderlijke geval dat zelfs wij het niet in voorraad hebben, bestaat voor ons de mogelijkheid om het in onze instrumentmakerij te vervaardigen. Immers, wij zijn geen fabrikant ons belang is geen nieuwe safe verkopen maar, indien de kosten zich nog verhouden tot een nieuwe safe, de oude safe weer operationeel maken.

Continuïteit
Slotenmakersgilde Security snapt als geen ander dat haar cliënten, te alle tijden, continuïteit van deze specifieke dienstverlening wensten. Continuïteit welke een bedrijf met één specialist in dienst niet kan bieden. Denk maar eens aan zaken als vakanties en ziektes.
Slotenmakersgilde Security beschikt over 5 personen gespecialiseerd in het safewerk. Zonder hiervoor een beroep te hoeven doen op derden! Het openingswerk is immers vertrouwenswerk.

Tarieven
Het onbeschadigd dan wel nagenoeg onbeschadigd openen van safes is geen eenvoudige opgave. Onze technici zijn uitstekend getraind en gewend om alle merken in alle omstandigheden te openen. In tegenstelling tot hetgeen in de markt gebruikelijk is werken wij met een vooraf afgesproken vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Indien gewenst werken wij onder bepaalde voorwaarden ook tegen uurtarieven en gebruikte materialen. Voor wederverkopers en grote eindverbruikers behoord het maken van contractafspraken tot de mogelijkheden.

Scherpen tarieven vindt u terug bij de slotenmaker specialist van Amsterdam

http://www.slotenmakersgilde.nl