Bloghopper
Image default
Winkelen

Betonnen aanrechtbladen voor bij jou in huis

Van oudsher waren vooral granieten werkbladen de ultieme luxe uitgave als het aankomt op het inrichten van de keuken. Vandaag de dag is er echter meer en meer keuze waarmee je je keuken een verfijnd tintje kunt geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van betonnen aanrechtbladen? De werkbladen geven je keuken een industriële uitstraling die onwijs goed werkt in zowel een erg moderne als landelijke landelijke keukens.

 

Betonnen aanrechtbladen zijn gemaakt met een mortelmengsel

Betonnen aanrechtbladen zijn gemaakt met een mortelmengsel. In veel gevallen bestaat dit mengsel uit één deel cement en drie delen zand. Het mooie uiterlijk van de bladen is te danken aan ingrediënten zoals versnellers, superplastificeerders, pigmenten en decoratieve aggregaten. Hierdoor kan ook de kwaliteit van de bladen niet verslechteren. Ook zorgt het polijsten voor een fantastisch eindresultaat en de bladen worden afgewerkt met een voedselveilige sealer.

 

Betonnen aanrechtbladen staan bekend om de erg hoge duurzaamheid

Beton staat al voor een enorm lange tijd bekend om het sterke en duurzame karakter. Dit betekent dat ook een aanrechtblad van beton een leven lang mee kan gaan. Let er echter wel op dat je het blad goed blijft onderhouden en dat het blad na de installatie goed af is gedicht. Om het oppervlak van je aanrechtbladen te beschermen en vlekken te voorkomen, is het echter wel aan te raden om regelmatig een wax aan te brengen.

 

Laat het blad op maat maken voor een perfect resultaat

Betonnen werkbladen zijn erg makkelijk aan te passen. Daarnaast zijn op maat gemaakte afwerkingen bijvoorbeeld marmering en adering, afwateringsranden en je kunt ook nog eens decoratieve toevoegingen kiezen. Denk hierbij aan stenen, gekleurd glas of metaalkrullen. Wat is volgens jou het beste ontwerp voor bij jou in de keuken?