Bloghopper
Image default
Alarmsysteem

Bedrijfsbeveiliging op maat

Inbrekers vormen een groot risico voor uw bedrijfspand. Niemand wil de volgende ochtend zijn bedrijf geplunderd aantreffen, waarbij er waardevolle spullen en eventueel hoge geldbedragen gestolen zijn. Bovendien is de kans groot dat de inbreker nog eens langs zal komen, wanneer je geen maatregelen treft voor wat betreft beveiliging. Groenewegen Delft wil bescherming bieden voor deze bedrijven en heeft zich gespecialiseerd in Bedrijfsbeveiliging. Lees verder voor de mogelijkheden, die wij bieden.

Allereerst is de juiste beveiliging middels hang- en sluitwerk essentieel. De producten van Groenewegen Delft hebben een Politie Keurmerk Veilig Wonen, zodat u zich verzekert van beveiliging van kwaliteit. Goed hang- en sluitwerk zijn in de eerste instantie preventieve maatregelen om inbrekers af te schrikken. Wanneer een inbreker namelijk een pand aantreft dat goed verlicht is en juist beveiligd, zal hij sneller naar de buren vertrekken. Soms is het niet mogelijk om een universeel slot aan te brengen op uw pand en zullen wij met u meedenken over creatievere uitkomsten.

Naast hang- en sluitwerk beschikt Groenewegen Delft over alarmsystemen voor bedrijfspanden met een inbraakalarm. Op die manier zal u direct gealarmeerd worden in het geval van inbraak. Daarnaast wordt ook de meldkamer ingeschakeld, waardoor u bijgestaan wordt. Wij zullen samen met u bekijken hoe het alarmsysteem het effectiefste werkt, zodat u optimaal beveiligd bent. Hiervoor zullen wij eerst een beveiligingsplan opstellen, waaruit blijkt wat de grootste risico’s zijn en hoe deze het beste verminderd kunnen worden. Uiteindelijk zijn alle maatregelen preventief, want inbrekers zijn niet welkom in uw pand.

Wilt u uw bedrijfspand ook optimaal beveiligen tegen inbrekers en ongewenste personen op uw bedrijfsterrein? Dan weet Groenewegen Delft precies om te gaan met dit probleem. Wij werken uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit en verzekeren u van optimale beveiliging. Neem dus snel contact met ons op over de mogelijkheden!

https://www.groenewegendelft.nl/