Badkamerkranen van Van Heck

Bloghopper

Badkamermeubelen

Ik was al een tijdlang op zoek naar een manier om mijn badkamer af te werken. Ik had prachtige, klassieke badkamermeubelen cadeau gekregen van mijn familie, en hoewel deze mijn badkamer een enorme impuls gaven had ik toch het gevoel dat er iets miste. Toen vertelde een vriend, die toevallig op bezoek was, dat ik er eens over moest nadenken om nieuwe badkamerkranen te kopen. Het lijkt misschien zoiets kleins, maar badkamerkranen kunnen het badkamerinterieur compleet afmaken. Je beseft het misschien in eerste instantie niet, maar hij had volledig gelijk. Op het moment dat hij het tegen me vertelde kon ik duidelijk zien dat het de huidige badkamerkranen  waren die zo afstaken tegen de rest van het interieur. Ik besloot daarom op zoek te gaan naar een goed bedrijf dat hierin iets aanbiedt.

Badkamerkranen van Van Heck

Al snel kwam ik, na een korte zoektocht via de gebruikelijke zoekmachines, terecht op de website van Van Heck, een specialist in badkamers sinds 1985. Toen ik eens door het assortiment bladerde kwam ik er al snel achter dat er hier inderdaad erg veel te vinden was. Toen ik eenmaal was aangekomen bij aanbood aan badkamerkranen wist ik zeker dat ik bij dit bedrijf mijn kranen ging kopen. Er waren erg veel soorten, maten en stijlen kranen die zij aanboden, maar ik was vooral geïnteresseerd in de klassieke kranen. Binnen korte tijd zag ik een aantal goede kranen.

Uitstekende service

Het duurde niet lang voordat ik in de auto op weg naar Borne was. Dat is namelijk waar een van de drie showrooms staat, en deze was toevallig eenvoudig te bereiken. Bij binnenkomst merkte ik al dat de medewerkers erg vriendelijk zijn en je constant proberen te helpen met waardevol advies. Het duurde niet lang voordat ik tevreden de winkel verliet. Een absolute aanrader!

http://www.vanheckbadkamers.nl/badkamerkranen/